Opinmäessä sunnuntaina futsalin täyteinen päivä

19.11.2021 Off By Kim

Opinmäen liikuntahallissa pelataan sunnuntaina sekä miesten että naisten Futsal-Liigaa.

GFT jatkaa pelejään Miesten Futsal-Liigassa muutaman viikon tauon jälkeen, kun Mad Max saapuu sunnuntaina Kultaisten vieraaksi Espooseen. Edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo kolme viikkoa, ja osa joukkueesta on ollut tauon aikana maajoukkuetehtävissä. 

Kultaisista muun muassa Miika Hosio oli maajoukkueen mukana Eerikkilän leirillä viime viikolla.

“Oli oikein intensiivinen leiri, jossa oli hyvä meininki. Kerrattiin paljon perusjuttuja ja käytiin muun muassa erikoistilannepelaamista läpi. Oli kaikin puolin hyvä leiri, ja meitä oli siellä paljon, vaikkakin osa vielä loukkantuneena”, Hosio kertaa.

Liigapelejä GFT ehti pelata syys-lokakuussa yhteensä seitsemän. Pisteitä sarjataulukossa on toistaiseksi 13, mikä oikeuttaa tällä hetkellä neljänteen sijaan. Ainoa pelikentällä koettu tappio tuli viimeisimmässä ottelussa lokakuun lopussa, kun Kemi haki täydet pisteet Espoosta.

“On ollut hyvä nähdä, että meillä on laaja rinki. Hyvä sekoitus nuoria pelaajia ja kokenutta kaartia. Puolustuspeli on toiminut, kuten myös maalivahtipeli. Pallollisesti pystytään luomaan paikkoja kaikkia joukkueita vastaan, ja ollaan löydetty jo hyviä ketjukoostumuksia”, Hosio pohtii.

Sunnuntaina kausi jatkuu kotiottelulla Mad Maxia vastaan. Mad Max löytyy tällä hetkellä sarjataulukon keskikastista. Sillä on koossa seitsemästä pelistään 11 pistettä. Valkeakoskisten kausi alkoi tuloksellisesti nihkeästi, mutta nyt alla on kolme perättäistä voittoa.

“Heillä on taas uusia pelaajia, hyvä ja nimekäs joukkue. Kun pelataan järkevästi ja vältetään esimerkiksi heidän vastahyökkäyksiä, niin pystytään voittamaan. Pelataan kurinalaisesti, ja jokainen jätkä tekee oman duuninsa, niin hyvä tulee!” Hosio päättää.

Viime kaudella GFT kaatoi Mad Maxin molemmissa runkosarjan kohtaamisissa. Nyt joukkueet iskevät Opinmäen sunnuntai-iltapäivässä kello 14.00.

GFT – Mad Max sunnuntaina klo 14.00

Opinmäen sunnuntain tuplapelipäivä jatkuu miesten ottelun jälkeen Naisten Futsal-Liigan parissa. GFT saa vieraakseen Ylöjärven Ilveksen.

GFT on kerännyt alkukauden aikana kuudesta ottelustaan yhteensä yhdeksän pistettä. Joukkueen rakennusvaiheen häiritsemien ensimmäisten pelien jälkeen otteet ovat parantuneet, ja viime viikonloppuna GFT saalisti pohjoisessa voiton FTK-Torniosta peräti maalein 10-1.

Ylöjärven Ilveksen alkukausi on ollut haastava. Avauskierroksen Halikko-voiton jälkeen YIlves on kerännyt viidestä pelistään vain yhden pisteen. Kauden toistaiseksi kaikki pisteet ovat tulleet kahdesta vieraspelistä, joten nälkää vierailijoilla riittää varmasti myös sunnuntaina Opinmäessä.

GFT – Ylöjärven Ilves sunnuntaina klo 17.00