Oras siirtyy Kultaisiin

06.07.2021 Off By Kim

Golden Futsal Team ja Riku Oras ovat tehneet sopimuksen kaudelle 2021-2022. Oras siirtyy Kultaisten riveihin naapurikaupungin HIFK FS:sta. GFT:n tuorein pelaajahankinta lähtee uuteen joukkueeseen innokkaana.

 Mitkä fiilikset siirtyessä GFT:n riveihin?

”Erittäin innostuneet ja odottavaiset fiilikset. GFT on pääkaupunkiseudun ainoa vakavasti otettava futsalseura, joten  päätös siirtyä joukkueeseen oli helppo. En malta odottaa, että päästään ensiksi aloittamaan pre-season kunnolla koko joukkueen kanssa ja starttaamaan kausi syyskuussa” Oras kertoo.

Mitkä ovat vahvuutesi futsalissa?

”Olen hyvä pelaamaan molempiin suuntiin ja olen nopea oppimaan uusia asioita, joten pyrin pelaamaan taktisesti kypsää futsalia. Vaikka siirryin fudiksen puolelta futsaliin vasta pari kautta sitten, luen peliä hyvin ja pystyn tarvittaessa pelaamaan myös useilla pelipaikoilla. Viime kausi oli henkilökohtaisten tehojen suhteen pettymys, joten toivottavasti syötöt ja laukaukset löytävät paremmin perille tulevalla kaudella” Oras miettii.

Mitä odotat uudelta joukkueeltasi tulevalla kaudella?

”Joukkueen sopimustilanne näyttää jo tässä vaiheessa erittäin lupaavalta ja uskon, että joukkue tulee vahvistumaan verrattuna viime kauteen. Toivottavasti joukkueeseen saadaan leveä ja laadukas rinki, mikä luo tervettä kilpailua peliajasta. Ensinnäkin meidän pitää pystyä parantamaan viime kauden runkosarjasijoitusta ja sitä kautta taistelemaan mitaleista. Jos joukkueen rakennus jatkuu mallikkaasti ja joukkue hitsautuu hyvin yhteen, voimme taistella keväällä jopa kullasta”, Oras päättää.

Toimitus