Päätöskierroksella Somerolle

26.03.2021 Off By admin

Miesten Futsal-Liigan runkosarjan viimeiset ottelut pelataan sunnuntaina. GFT kohtaa päätösottelussaan vieraskentällä SoVon.

GFT:n runkosarjan viimeinen ottelu on edessä sunnuntaina Somerolla. Kultaisilla ei enää sijoituksellisesti pelattavaa ole, sillä GFT tulee päätymään runkosarjassa viidennelle sijalle. Sunnuntain vastustaja SoVo on ennen päätöskierrosta seitsemännellä sijalla. Pudotuspelipaikka on varma, mutta sijat kuudesta kahdeksaan ovat heille vielä mahdollisia. Edessä on Mad Max kahden pinnan päässä ja takana Liikunnan Riemu pinnan päässä.

GFT:n osalta runkosarja eteni tuloksellisesti pitkään erittäin vahvasti, ja joukkue piti ajoittain jopa sarjan kärkipaikkaa hallussaan. Ensimmäiseen 18 otteluun Kultaiset kärsi vain kolme tappiota. Runkosarjan loppua kohden ohjelma on ollut kova, ja tuloksena on ollut viisi tappiota seitsemään edelliseen peliin. Tehot 13+7 tällä kaudella kerännyt Eetu Kauria summasi joukkueen runkosarjan kulkua päätösottelun alla.

“Runkosarja on mennyt loppua lukuun ottamatta joukkueelta hyvin. Viimeisissä otteluissa sarjan kärkijoukkueita vastaan on ollut kuitenkin haasteita erityisesti hyökkäyspäässä. Tappiot ovat olleet raskaita, mutta nyt olemme paremmin tietoisia pelimme osa-alueista, jotka vaativat eniten kehitystä. Kohtaamme erittäin vahvan vastuksen jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Toisaalta uusi pudotuspelijärjestelmä saattaa nyt osoittautua meille edulliseksi.”

Viimeisellä kierroksella vastassa on siis sarjassa seitsemäntenä oleva Someron Voima. Edellisessä pelissään SoVo kärsi kauden isoimman tappionsa, kun se hävisi viime viikonloppuna Akaalle peräti 1-14. Joukkueesta löytyy kuitenkin liigan pistepörssin ylivoimainen kärkinimi, Arber Istrefi, joka on kerännyt 25 ottelussa hurjat tehot 45+25. 

Lokakuun kohtaamisessa GFT kellisti SoVon Espoossa maalein 2-1. Vastustaja on erityisen tuttu GFT:n Kaurialle, joka pelasi vielä viime kaudella SoVossa.

“Mukavaa päästä taas pelaamaan Someron luolaan ja kohdata minulle tuttuja pelimiehiä! Pyrimme luonnollisesti voittamaan Etelä-Suomen derbyn, mutta sitäkin tärkeämpää on laadukas peli-ilme”, Kauria totesi.

Runkosarjan päätöskamppailu pelataan sunnuntaina kello 16.00. Suora lähetys ottelusta Solidsportissa.

SoVo – GFT sunnuntaina 28.3. klo 16.00