Panu Autio jatkaa GFT:ssa!

06.07.2018 Off By admin

Vielä ennen heinäkuun ensimmäistä kokonaista viikonloppua, on loistava paikka uutisoida uudesta jatkosopimuksesta. Uuteen sopimukseen rustasi nimensä alle Suomen maajoukkueen ja kultaisten kapteeni, raudanlujasta vasemman jalan laukauksestaan tunnettu Panu Autio.

Suomessa Autio on pelannut Futsal-Liigaa kultaisten paidassa jo kaudesta 2003-2004 alkaen. Kaudet 2010-2014 Autio vietti pääosin ulkomailla ammattilaisena ja viime kaudenkin alussa hän oli auttamassa maltalaista Luxol St. Andrewsia voittamaan ensimmäisen UEFAn Futsal Cupin Main Roundin ottelunsa Romaniassa pelatussa turnauksessa.

Noin kuukauden lainasopimuksensa jälkeen ”Panucci” palasi viime kaudella kultaisten riveihin Futsal-Liigaan pelaten loppukaudella runkosarjassa ja pudotuspeleissä 23 ottelua tehoilla 18+7. Nappasimme kapteenimme nopeaan haastatteluun jatkosopimuksen varmistuttua. Aution uudessa sopimuksessa on ulkomaille siirtymisen mahdollistava pykälä.

Panu, edessä on kausi 2018-2019. Kuinka helppoa oli tehdä päätös jatkosopimuksesta?

”Olen pelannut ensimmäisen kauteni GFT:ssa 2003, joten seurasta on ehtinyt muodostua minulle rakas ja erittäin tärkeä palanen elämääni. Kotona on hyvä olla”.

Mitä suomalaisen futsalistan kesäharjoitteluun kuuluu?

”Kesäharjoitteluun kuuluu monipuolisesti erilaista sporttia ja kilpailua. Tänä vuonna ohjelmassa on ollut viikoittaisten futsalhöntsien ohessa mm. beachfutista, footvolleyta, tennistä ja purjehdusta. Lisäksi uutena lajina mukaan on tullut kahvakuulaharjoittelu nahkakuulalla pienen poikani kanssa”.

GFT:n kausikorttimyynti on käynnissä. Minkä takia kausikortti kannattaa hankkia?

”Espoossa pelataan isolla sydämellä organisoitua futsalia. Minkä tahansa pelin ystäville futsal tarjoaa monipuolisesti viihdyttäviä elementtejä. Yleisön tuki on äärimmäisen tärkeää, että seuran toimintaa saadaan kehitettyä seuraavalle tasolle”.

 

Oman kausikorttisi voit tilata linkin kautta.

 

GFT:n julkaistut jatkosopimukset 6.7.2018:

#1, Antti Koivumäki

#2, Panu Autio

Lisää pelaajauutisia luvassa ensi viikolla!

 

GFT avaa kautensa Futsal-Liigassa lauantaina 29. syyskuuta klo 16:00, kun Opinmäkeen saapuu Suomi-futsalin klassikko-otteluun Ilves FS. Osta kausikorttisi ja varmistat paikkasi katsomosta koko kaudeksi!