Pelaajauutisia

14.10.2017 Off By admin

GFT on saanut riveihinsä uutta verta, kun Jaakko Oksanen (kuvassa vas.) ja Timo Mikkonen siirtyivät kultaisten riveihin. Molemmat herrat ovat treenanneet joukkueen mukana jonkin aikaa ja he olivat kokoonpanossa jo edellisessä, voittoisassa kotiottelussa KaDya vastaan.

Oksanen edusti viime kaudella SoVoa ja U21-Liigassa FC Halikkoa, joka voitti junioreiden finaalissa GFT:n. Oksanen on erittäin hyökkäysvoimainen pelaaja, ja viimeistelee varmasti molemmilla jaloillaan.

Mikkonen on espoolaisittain tutumpi jalkapallon puolelta, viimeisimmät kaudet hän on edustanut Miesten Ykkösessä Grankulla IFK:a. Futsalissa Mikkonen on pelannut viime kaudet Uudenmaan piirin Kolmosta FC Hongan riveissä. Mikkonen on dominoinut alemmilla tasoilla ja nyt edessä on askel kohti kirkkaampia futsalvaloja.

Uusien pelaajien esityksiä GFT:n paidassa voi seurata jälleen tänään iltapäivällä, kun 16:00 alkavassa Futsal-Liigan ottelussa vastassa on SoVo. Mikäli Somerolle ei pääse ottelua seuraamaan, pelin voi katsoa osoitteesta futsal-liiga.tv .

GFT:n seuraava kotiottelu pelataan Espoon Opinmäessä lauantaina 21.10 klo 16:00, kun Leijona Futsal saapuu vierailulle, tervetuloa silloin jälleen kannustamaan pääkaupunkiseudun futsalylpeys kotivoittoon!