Pelit jatkuvat lauantaina- Mendolin täydentää valmennusta

15.10.2021 Off By Kim

Golden Futsal Team jatkaa urakointiaan Miesten Futsal Liigassa lauantaina, kun vastaan asettuu kotiottelussa JoSePa. GFT on aloittanut kauden voitokkaasti, sillä kolmen ensimmäisen kierroksen peleistä on irronnut kolmen voiton myötä kahdeksan pistettä. JoSePa puolestaan on pelannut ennen lauantaita vasta kahdesti. Punapaidat naarasivat avauskierrokselta 3-0 voiton Mad Maxistä, mutta toisella kierroksella SoVo osoittautui liian kovaksi palaksi somerolaisten voittaessa Joutsassa maalein 1-9.

Edellisellä kaudella TPK:n Futsal Liigaan nostanut Miika Mendolin siirtyi siviilityötehtävien vuoksi takaisin pääkaupunkiseudulle. GFT ja ”Mendo” pääsivät nopeasti yhteisymmärrykseen valmennuskuvioista, joten entinen GFT:n pelaaja nähdään kauden mittaan GFT:n penkillä auttamassa pelaajia sekä päävalmentaja Kim Räisästä. ”Mendo” lähtee innokkaasti tekemään työtä joukkueen kanssa.

”Olen seurannut joukkueen toimintaa koko ajan intensiivisesti ja mahtava juttu päästä tekemään hommia lajin parissa juuri tähän joukkueeseen. Tosi hyvällä fiiliksellä palaan siinä mielessä toimintaan mukaan. Nykyinen joukkue eroaa eniten uusien pelaajien ja päävalmentajan suhteen siitä joukkueesta, missä itse pelasin GFT:ssä. Tottakai lajikehitystä on tullut, mutta on kiva nähdä että vanhoista perinteistä on myös pidetty kiinni”, Mendolin kertoo.

”JoSePaa vastaan ottelusta voi tulla oikestaan mitä vaan. Uskon kuitenkin, että pelistä tulee katsojaystävällinen ja molemmat joukkueet pystyvät ottelussa kauden tähän asti parhaimpaansa. Toivon näkeväni hienoja yksilösuorituksia, mutta ennen kaikkea joukkueena toteutettavia ja sovittuja asioita”, Mendolin päättää.

16.10.2021 GFT-JoSePa 15.00 Opinmäen liikuntahalli

VAMOS GFT!