Pelit jatkuvat tauon jälkeen Valkeakoskella

11.02.2021 Off By admin

GFT hakee lauantaina asetelmia loppukaudeksi Mad Maxin vieraana Valkeakoskelta.

Ottelu näkyy ilmaiseksi YouTubesta!

GFT:n viimeisimmät ottelut ovat parin viikon takaa, kun Kultaiset kävivät ryöstöretkellä Sievin vieraana (4-5 voitto) ja JoSePan vieraana (1-5 voitto). Voitot vahvistivat espoolaisten asetelmia sarjan kärkipaikoilla. GFT:n valmentaja Kim Räisänen oli tyytyväinen joukkueensa tuloksiin tammikuussa, mutta parannettavaa jäi silti otteluista.

”Tammikuu oli pelien osalta hyvin tiukka kovan otteluruuhkan vuoksi. Pistetili täyttyi kuitenkin erittäin hyvin ja pelaamisemme oli riittävän korkealla tasolla voittojen saalistamiseksi. Hyvistä tuloksista huolimatta jokaisesta pelistä löytyi omia parannettavia juttuja, joita nyt parin viimeisen viikon aikana olemme päässeet hiomaan. Lauantaina on tiedossa kova ottelu Mad Maxia vastaan. Sen jälkeen on taas erittäin mielenkiintoinen viikko tulossa, kun pelaamme viikon sisään peräti neljä kotiottelua”, Räisänen pohtii. 

Timo Mikkonen on ollut vakiokasvo GFT:n kokoonpanossa jo usean kauden ajan. Kuluneella kaudella Mikkonen hyppäsi peleihin mukaan vasta joulukuussa, vaikka olikin jo harjoitellut joukkueen kanssa alkukaudesta lähtien.

Millaiset fiilikset tähän astisesta kaudesta?

”Fiilikset on ihan hyvät! Henkilökohtaisesti mennään eteen päin koko ajan niin kuin pitääkin ja alkaahan tässä diesel-moottorissakin olemaan havaittavissa pientä terävoitymistä, mikä on positiivista. Joukkueena suoritetaan melko tasaisesti pelistä peliin, joten sarjasijoitus on toistaiseksi ansaittua”, Mikkonen kertoo.

Mitkä ovat vahvuuksiasi pelaajana?

”Koen olevani edelleen hyvä syöttäjä, mikä auttaa prässinpuruissa tai pelinrakentelussa. Koirana työskenteleminen ensimmäisessä linjassa on tehokasta ja tuotteliasta, joten koen sen myös vahvuudeksi. Kliinisyys maalintekotilanteissa on ollut yleensä vahvuuteni. Toistaiseksi niitä ei hirveästi ole vielä tullut tällä kaudella, mutta uskon että maalien määrä on vakio. Tämä tarkoittanee siis sitä, että kyllä sitä palloa saa keräillä vastustajat verkoista vielä useamman kerran kauden aikana”, Mikkonen tuumaa. 

Mitä näet hyvänä tällä hetkellä GFT:n pelaamisessa ja mitä parannettavaa löytyy?

”Prässipelaamisemme paranee jatkuvasti. Se on iso osa pelifilosofiaamme ja sen on jatkuttava noususuhdanteisesti läpi koko kauden. Kokonaisvaltaisessa pelaamisessa meillä on paljon tekemistä vielä ennen kuin voimme edes haaveilla keväällä pytyn nostamisesta. Meidän pitää parantaa puolustuspelaamistamme varsinkin transitioissa, jolloin joudumme siirtymään pallonhallinnasta taas aktiivisesti puolustavaksi joukkueeksi. Parannettavaa löytyy myös transitioista ja silloin kun pääsemme pallollisena joukkueena hyökkäämään. Välillä jätkillä on hieman liikaa intoa ja liian vähän älliä siinä tilanteessa”, Mikkonen miettii. 

Millaista kevättä odotat GFT:ltä?

”Kevät tulee olemaan tällä kaudella pitkä, se on varmaa. Kunhan pelimme jatkaa kehityskulkuaan niinkuin tähänkin asti se on tehnyt, niin olemme keväällä viimeisiä joukkueita parketilla”, Mikkonen päättää.

13.2.2021 Mad Max-Golden Futsal Team, kello 16.00, Valkeakoski

Ottelun voi katsoa YouTubesta Futsal Mad Max -kanavan kautta.

VAMOS GFT!