Pisteet avauspelistä Mäxeille

Golden Futsal Team aloitti sarjakauden 2024-25 kotiottelulla Mad Maxejä vastaan uudessa kotihallissa Matinkylässä. Ennakkoasetelma oli selvä. Vahvasti joukkueeseen panostanut Mäxit lähti otteluun vierasasetelmasta huolimatta suurena suosikkina. Koskiliset olivat vahvistaneet joukkuetta usealla maajoukkuepelaajalla ja täsmähankinnalla. GFT:n joukkue on pysynyt melko samana viime kauteen verrattuna. Lisäyksenä muutama uusi pelaaja.

Avausjakso oli melko tasainen. Mäxit pääsi nopeasti johtoon, mutta GFT kuittasi hyvin tasoittamalla pian. Ote oli hyvin hallussa kotijoukkueella ja pari paikkaakin oli mennä johtoon. Seuraavasta osumasta vastasi kuitenkin vierasjoukkue ja tauolle siirryttiin 1-2 vierasjohdossa.

Toisen puoliajan alku oli todella murheellinen kotijoukkueelle. Jalat jäivät koppiin ja kultaiset eivät vastanneet Mäxien kovaan pelitempoon. Nopesti syntyneiden maalien vuoksi peli alkoi olla taputeltu jo 27 minuutilla vieraiden siirtyessä 2-6 johtoon. Loppupeli oli käytännössä kosmemetiikkaa ja loppulukemiksi kirjattiin 2-9.

Oliver Kulpin kommentit:

Eka puoliaika oltiin hyvin mukana. Tokalla jaksolla vastustaja rankaisi useasti meidän huolimattoman pelaamisen seurauksena. Ekalla jaksolla osoitettiin kuitenkin, että voidaan haastaa hyvin jopa sarjan kärkeä. Opitaan virheistä, treenataan kovaa ja ensi lauantaina jahdaan uudestaan pisteitä.

GFT:n maaleista vastasivat Miika Hosio (1+1) ja Albinot Bekaj (1+1).

Debyytin Futsal Liigassa tekivät tänään: Veeti Valkama, Heydar Mohammadi, Nikita Hyppönen ja Rafael Ribeiro Cerqueira.

Paikalla oli runsaasti kannattajia ja kannustuksesta GFT:n pelaaminen ei jäänyt kiinni.

Seuraava ottelu la 12.10.

Faneille on luvassa uutta kotiottelua Matinkylässä jo ensi lauantaina, kun vastaan asettuu Kampuksen Dynamo Jyväskylästä kello 14:00.