Pistejahtiin Pirkkalaan

04.12.2020 Off By admin

Derbyvoitto alla GFT matkaa seuraavaksi Pirkkalaan. Lauantaina vastassa vieraskentällä on PJK.

GFT:n kausi miesten Futsal-Liigassa jatkuu, kun Pirkkalan Jalkapalloklubi isännöi Kultaisia lauantaina. GFT:llä on ennen Pirkanmaan reissua takana seitsemän sarjaottelua, joista plakkarissa yhteensä 15 pistettä. Sarjataulukossa yläpuolelta löytyy kolme joukkuetta, jotka ovat kaikki pelanneet vähintään kaksi ottelua Kultaisia enemmän.

GFT on tehnyt seitsemässä ottelussaan 31 maalia. Tehokkain pelaaja on ollut Liigan pistepörssissä kymmenenneltä sijalta löytyvä Panu Autio (7+6). Maalinteossa useiten on onnistunut Antti Arvola (8+4). Arvola oli viime kaudella joukkueen tehokkain pelaaja ja myös tämä kausi on lähtenyt terävästi liikkeelle.

“Kausi alkoi tosi vahvasti omalta osaltani, mutta viime peleissä en ole saanut ihan samanlaista tehoa kropasta irti. En tiedä johtuuko se päivien pimentymisestä ja yleisestä harmaudesta vai mistä, mutta kyllä se taas kohta löytyy!” Arvola lupaa.

Terävyyttä haetaan lauantaina jälleen pelipäivän rutiineilla. Arvola kertoo pitävänsä rutiineja tärkeinä, sillä ne tekevät pelipäivästä juhlallisen. Pistelingon rutiineihin kuuluu muun muassa ruokailu kapteenin kanssa. Arvola paljastaa, mikä tämä salainen pelipäivän ruoka on.

“Makon kera Kung Food Pandan Dynamite Chicken. Lähti liikkeelle jo monta vuotta sitten, kun käytiin ennen peliä syömässä ja kumpikin teki pelissä hurjan määrän pisteitä. Pelipäivään kuuluu myös avannossa käynti Panun kanssa, joskin viime aikoina perhekiireet on pakottanut minut yksin veteen.”

Avannon ja rutiiniruoan kautta tehojen metsästykseen suunnataan lauantaina Pirkkalaan. Vastaan asettuva PJK on kerännyt seitsemästä ottelustaan kaksi voittoa ja seitsemän pistettä. Tehtyjä maaleja on 18 ja tehokkaimmat pelaajat Miikka Mörö (5+4) ja Antti Ala-Myllymäki (4+5).

PJK:n edellisestä ottelusta tulee lauantaina kuluneeksi jo kolme viikkoa. Silloin tuloksena 4-5 -rankkaritappio JoSePa:a vastaan. Molemmat voittonsa PJK saalisti kolmen ensimmäisen kierroksen aikana syyskuussa. Nyt meneillään on neljän ottelun tappioputki. Arvola povaa, että vuoden tauon jälkeen täksi kaudeksi Liigaan palannut PJK ei ole helppo vastustaja.

“PJK pyrkii varmasti tekemään pelin meille hankalaksi. Pari vuotta sitten meillä oli Pirkkalassa paha sulaminen, kun menetettiin iso johto. Tämä muistissa lähdemme hakemaan tällä kertaa täyttä pottia himaan. Kliseisesti: hoidetaan oma pääty huolella ja jaksetaan syödä ekassa linjassa, niin saamme varmasti palkinnot tarvittaviin maalipaikkoihin.”

PJK:n ja GFT:n kohtaaminen on katsottavissa Solidsport-palvelussa tai YouTubesta kanavalta PJKtv.

PJK – GFT lauantaina 5.12. kello 16.00, Pirkkalan vapaa-aikakeskus