Pirta Hiukka

Porista tuliaisena tappio

06.10.2018 Off By admin

MuSaFutsal – GFT 2-0 (1-0)

GFT ei onnistunut ottamaan avausvoittoaan, vaikka täydet saumat siihen 2-0 -tappiosta huolimatta olikin. GFT lähti peliin kentällisellä TahvanainenPeräläHiukkaSirenTjeder. Alun hermoilu rokotti ja MuSaFutsal pääsi tekemään avausmaalinsa kulmakuviostaan. Espoolaisten aikalisän myötä peli saatiin rauhoittumaan ja pelistä saatiin selkeästi parempi ote. GFT pääsi hyville maalipaikoille eikä Tahvanainen maalillaan joutunut hirveästi töihin hyvin organisoidun puolustuksen ansiosta. Tjeder pääsi useaan otteeseen haastamaan hyville maalipaikoille, mutta tuloksetta. Myös laidoilla raataneet Hiukka ja Siren pääsivät maalipaikoille, mutta Porin maalivahti Lilja hoiti hommansa ja MuSa säilytti johtonsa. Vielä ennen puoliaikaa espoolaisten uudeksi kapteeniksi valittu Perälä pääsi nousemaan pohjalta ja syöttämään 2vs1 -tilanteessa mukana olleelle Tjederille, mutta jälleen oli Lilja edessä ja puoliajalle kotijoukkueen johdossa.

Joukkueen kapteeniksi valittiin Siiri Perälä

Toiselle puoliajalle kopista tuli selvästi voitonnälkäisempi GFT ja peli lähti täysin vieraiden komennossa. Pian kuitenkin meinasi jo ensimmäinen takaisku tulla, kun MuSa sai vaarallisesta paikasta vapaapotkun. Tästä seurasi pieni hässäkkä, jonka Hiukka lopulta hoiti ja pallo kuivemmille vesille. Maalipaikkoja tuli molempiin suuntiin, mutta niistä paremmat olivat selvästi vierailla. Kröger pääsi pariin kertaan vedoille ja hyvän pelin pelannut Ollilla pivotin paikalta sai luotua hyviä tilanteita. Viimeistely ei kuitenkaan ollut tänään kohdillaan ja tasoitusmaalia ei saatu aikaan. Pelin loppupuolella alakerran ajatuskatkosten myötä MuSa sai täysin ilmaisen maalipaikan ja tilanne 2-0. Samantien GFT meinasi kuitenkin saada kavennuksen, kun Tjeder saa pelattua pohjalta nousseen Perälän kasvokkain kaimansa Liljan kanssa, mutta hieman maalipaikasta yllättynyt Perälä ei tästä saa kavennusmaalia aikaan. Pian päävalmentaja Kettunen ottaa jälleen loistopelin pelanneen Tahvanaisen pois ja Kröger reikäpaitana tilalle. Ylivoima pyörii, mutta palkintoa ei tule ja peli päättyy lukemiin 2-0. Vieraiden parhaana palkittiin paljon kentällä ahertanut Hiukka.

Päävalmentaja Kettunen kommentoi peliä seuraavasti:

“Hienoa peliä ja peli parani valtavasti toiselle puoliajalle. Kuitenkaan pelejä ei voi voittaa, jos ei tehdä maaleja. Tästä on kuitenkin hyvä aloittaa uusi treeniviikko ja lähteä kehittämään hyökkäyspeliä.”

Seuraava ottelu pelataan ensi lauantaina. GFT pääsee emännöimään “pääkaupunkiseudun derbyä”, kun vastaan asettuu sarjanousija Team Vanpa. Ottelu alkaa Opinmäen liikuntahallissa kello 16:00, tervetuloa kannustamaan GFT voittoon!