Pre-seasonin viimeistelypeli päättyi tappioon

04.09.2021 Off By Kim

Golden Futsal Team kävi lauantaina kauden viimeisessä harjoituspelissä AU:n vieraana Loimaalla. Ottelun ensimmäinen jakso oli Kultaisilta nihkeä, vaikka joukkue onnistui luomaan lukuisia maalipaikkoja. Tauolle mentiin AU:n 3-1 johdossa. Toiselle jaksolle GFT kaivoi kuitenkin uuden ilmeen ja vei peliä täydellisesti. GFT onnistui lopulta nousemaan parin maalin takaa-ajoasemasta tasoihin.

Ottelussa nähtiin paljon erikoisia asioita, mutta erikoisin tapahtuma nähtiin ottelun viimeisellä minuutilla. GFT:n kapteenina ollut Antti Arvola survoi pallon varmasti AU:n maaliin maalivahdin torjumasta reboundista ja joukkue juhli johto-osumaa. Tuomari kuitenkin katsoi, että Arvola oli rikkonut tilanteessa, josta syntyi GFT:n kuudes rike. Näin ollen AU pääsi yrittämään kympiltä voitto-osumaa, joka myös onnistui. Lopussa aikaa ei jäänyt juurikaan tasoituksen tekemiseen, joten kamppailu päättyi AU:n 6-5.

GFT:llä oli tänään matkassa uusia pelaajia, jotka tekivät myös debyyttinsä joukkueessa. Debyytin tänään tekivät maalivahdit Vertti Niskanen ja Joe Dibben. Myös Leo Rautiainen pelasi ensimmäisen ottelunsa GFT:n paidassa.

Rautiainen kommentoi ottelua erikoiseksi.

”Peli oli hyvin erikoista. Tuli aika paljon pitkää palloa ja kamppailuja sekä paljon mentiin päädystä päätyyn. Toki välillä me saatiin hyviäkin pitkiä pyörityksiä, mutta muuten sai juosta paljon edes takas. Hyviä asioita sanoisin, että välillä hyökkääminen näytti hyvältä ja luotiin hyviä paikkoja pitkien hyökkäyksien kautta. Toki viisi tehtyä maalia sinänsä on ihan hyvä suoritus ja sen pitäisi olla riittävä määrä voittoon. Parannettavaa jäi ainakin puolustuksen, puheen ja viimeistelyn osalta”, Rautiainen pohti.

GFT:n joukkue Loimaalla AU:ta vastaan:

Vertti Niskanen GK

Joe Dibben GK

Antti Arvola (C)

Johannes Axerud

Riku Oras

Eetu Kauria

Kasperi Halme

Eeli Niemelä

Jerry Sipilä

Leo Rautiainen

Timo Mikkonen

Liigakausi alkaa GFT:n osalta seuraavan viikon sunnuntaina vieraspelillä SoVoa vastaan Somerolla.

Vamos GFT!