Pudotuspelit vauhtiin sunnuntaina

08.04.2022 Off By admin

GFT kohtaa Miesten Futsal-Liigan puolivälierissä Someron Voiman.

Viime viikonloppuna TPK:n jatkoajan jälkeen päihittänyt GFT nousi päätöskierroksen voitolla runkosarjan lopputuloksissa neljänneksi. Tämä tarkoittaa, että puolivälierissä vastaan asettuu viidenneksi sijoittunut SoVo. Ensimmäinen kohtaaminen pelataan tulevana sunnuntaina Somerolla, toinen ja mahdollinen kolmas ensi viikolla Espoossa. Välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.

Runkosarjassa Kultaiset keräsi 22 ottelusta kaikkiaan 42 pistettä. Kultaisten tehokkain pelaaja oli Henri Alamikkotervo (17+10). Myös Antti Arvola (16+10), Miika Hosio (14+9) ja Panu Autio (11+11) keräsivät kukin yli 20 tehopistettä. Kaikkiaan GFT peluutti runkosarjan aikana varsin laajaa rosteria.

Puolivälierävastustaja SoVo jäi sarjataulukossa lopulta yhden pisteen GFT:n taakse. SoVo:n tehokkain pelaaja oli tuttu nimi, runkosarjan pistepörssin voittanut Arber Istrefi (29+18). Keskinäisissä otteluissa GFT haki rankkarikisan jälkeen voiton syksyllä Somerolla, mutta Espoosta SoVo kuittasi tammikuussa huimalla nousullaan täyden pistepotin.

Tehot 11+3 runkosarjassa kerännyt ja runkosarjan päätöskierroksella maalinteossa onnistunut Eetu Kaikkola odottaa pudotuspelien starttaamista.

“Runkosarja meni joukkueelta kohtalaisesti. Oli hyviä ja vaikeita hetkiä, mutta kokonaisuudessaan ihan hyvä kausi tähän mennessä. Tästä on hyvä jatkaa tulevia pelejä kohti. Joukkueen sisällä on positiivinen ja odottava fiilis pudotuspeleistä. Kaikki odottavat tulevia matseja innolla, ja näitä varten ollaankin pitkään yhdessä treenattu.”

“Puolivälierissä tullaan tietysti näkemään nälkäinen ja taisteleva GFT. Kauden tärkeimmät pelit ovat nyt edessä, eikä helppoa varmasti tule. Huolellisella ja kurinalaisella pelillä pääsemme varmasti pitkälle”, Kaikkola kertoo.

GFT:n ja SoVo:n puolivälieräsarjan ensimmäinen kohtaaminen pelataan sunnuntaina Someron monitoimihallissa kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelussa.