Puolivälierät isketään käyntiin tulevana viikonloppuna

22.03.2023 Off By Naiset

Lauantaina pelattiin miesten liigan runkosarja loppuun, joka päättyi Kultaisten kymmenenteen peräkkäiseen voittoon. Ottelussa AU karkasi ennen taukoa jo kahden maalin karkumatkalle, mutta GFT kampesi itsensä väkisin rinnoille ja ohi. Purppurapaitojen lopun reikäpaitapeli saatiin nollattua ja Eetu Kaikkola iski ottelulle lopullisen niitin päivän toisellaan ajassa 39:10. Kyseinen maali oli Kaikkolan tämän kauden 30. kihautus! Ottelun parhaana palkittiin Henri Alamikkotervo (2+1).

Runkosarjan voiton varmistanut Kemi, sekä Kady voittivat omat ottelunsa, niin Kultaisten sarjasijoitus on kolmas. Tämä tarkoittaa sitä, että pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu Valkeakosken MadMax.

Ensimmäiset tanssit sunnuntaina Valkeakoskella ja ensi viikon lauantaina jatketaan Leppävaarassa. Jos ottelusarja on tuon ottelun jälkeen tasan, myös game 3 väännetään Espoossa. Tämän matsin aika ja pelipaikka vahvistetaan myöhemmin. Ruutu+ palvelu näyttää ottelun suorana. Paketit saa tilattua edullisesti ja näppärästi meidän kautta. Linkki https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGYEYK66KYg98TlXbnHxRmwQizGsfoEKOJaHwGUVdCWE6upg/viewform