Runkosarjan viimeinen tuplaviikonloppu

11.03.2021 Off By admin

GFT kohtaa Naisten Futsal-Liigassa lauantaina FC Sportin Espoossa. Sunnuntaina ohjelmassa on vieraspeli Ylöjärven Ilvestä vastaan.

Viime viikonloppuna GFT saalisti kahdesta vierasottelustaan täydet kuusi sarjapistettä. Lauantaina kaatui FC Sport ja sunnuntaina KP-V. Sarjataulukossa GFT on nyt neljäntenä, kakkossija on viiden pinnan päässä. Runkosarjan pelejä Kultaisilla on jäljellä vielä neljä, joista kaksi pelataan tänä viikonloppuna.

Lauantaina Opinmäkeen saapuu FC Sport, jolla riittää varmasti nälkää viikon takaa. GFT kukisti viime lauantaina Sportin Vaasassa maalein 6-3. Sport palasi kuitenkin jo sunnuntaina voittokantaan päihittämällä vieraskentällä FC Halikon. Sarjataulukossa joukkue on tällä hetkellä kuudentena yhdeksän pinnaa GFT:n takana. On siis mahdollista, että GFT ja Sport kohtaavat myöskin huhtikuun puolivälieräsarjassa.

Sunnuntaina Kultaiset jälleen reissaavat, suuntana tällä kertaa Ylöjärvi. Vastaan asettuu Ylöjärven Ilves, jolla on runkosarjassa vielä paljon pelissä. Joukkue on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa, mutta perässä on ACE vain kahden pinnan päässä, kun molemmilla on vielä kolme matsia pelaamatta. 

Ylöjärven Ilveksen sisäisen pistepörssin kärjestä löytyvät Heidi Linjamaa (14+4), Rosa-Maria Siren (13+5) ja Sini Sutinen (6+9). Joulukuun kohtaamisessa GFT kukisti YIlveksen Espoossa maalein 4-1. Sunnuntaina joukkueet kohtaavat siis Ylöjärvellä.

Kultaisten Jenni Talvela povaa viikonlopulle tasokkaita matseja.

“Me halutaan ehdottomasti jatkaa viime viikonlopun voittoputkea. Sport ja YIlves taas tarvitsevat molemmat voittoja varmistaakseen sijoituksiaan playoffeja ajatellen. Varmasti tiukkaa taistelua pisteistä on luvassa kummassakin ottelussa.”

“Kentällä tullaan näkemään voitonnälkäinen ja loppuun asti taisteleva GFT. Viime viikolta jäi vielä parannettavaa pelillisesti, joten nyt halutaan saada peleissä pallokontrollia vielä paremmin meille ja viimeistellä paikoista tarkemmin. Nämä kun osuvat nappiin, niin kentällä nähdään laadukasta futsalia pelaava GFT!”

Kultaisilla on siis runkosarjassa yhteensä neljä peliä jäljellä. Niissä haetaan asetelmat kohti pudotuspelejä. Joukkueessa odotetaankin jälleen kovenevien panosten matseja.

“Kuten jokaisena keväänä, tämä jengi kyllä syttyy aina tosipelien lähestyessä. Pikkuhiljaa fiilis joukkueessa alkaa olla sen mukainen. Innolla odotetaan jo kevättä ja tosipelejä!” Talvela sanoo.

Viikonlopun molemmat pelit pelataan ilman yleisöä. Ottelut ovat nähtävissä suorina lähetyksinä Solidsportin välityksellä.

GFT – FC Sport lauantaina 13.3. klo 16.00

Ylöjärven Ilves – GFT sunnuntaina 14.3. klo 14.00