Sarja tasan, keskiviikkona ratkaistaan välieräpaikka Espoossa

25.03.2018 Off By admin
Ilves – GFT 6-0 (2-0).
Kuva: Leo Hynninen

GFT:n ja Ilveksen puolivälieräsarjassa mennään pisimmän kaavan kautta. Viime viikonloppuna lauantain ottelusta isäntä poistui parketilta tappio niskassaan, vain jotta voisi tyrmätä vierailijansa sunnuntaina.

Saman kaavan toistuminen varmistui palmusunnuntaina, kun kultaiset pääsi kokeilemaan sarjan katkaisua Tampereella. Ilveksen onnistui kaikesta huolimatta venyttämään sarja viidenteen peliin, joka on keskiviikkona 28. maaliskuuta klo 19:00.

Sunnuntaina puoliajalle mentiin terävämmin peliin tulleen Ilveksen johdossa Jaakko Ahokkaan runnoessa pallon kahdesti kultaisten verkkoon. Kun ylärima ja tolppa estivät Geftin parhaille paikoille päässeiden Ville Vähäkoitin ja Panu Aution laukaukset, taukoluvut olivat 2-0.

Toinen jakso jatkoi kultaisten pettymyksellistä ilta, kuudes minuutti kellossa, Rafa iski 3-0 ja vain hetkeä myöhemmin Ahokas vei Ilveksen jo 4-0-johtoon ja pakotti GFT:n aikaisessa vaiheessa reikäpaitapeliin.

Tällä kertaa ei tuurikaan ollut puolella ja lisäosumia iski vain Ilves-maalivahti Leo Rantanen, joka nollapelinsä lisäksi teki illan kaksi viimeistä maalia, loppuluvut siis kultaisittain karut 6-0.

Tilanne ottelusarjassa on nyt se, että kaikki on kiinni yhdestä ottelusta. Urheilun raadollisuus tulee keskiviikkona esiin voittajan kannalta kaikessa hienoudessaan ja häviäjän kannalta karmeudessaan; voittaja jatkaa välieriin KaDya vastaan, häviäjän kausi päättyy saman tien.

Nyt jos koskaan kotiyleisön tuki on tarpeen, kun kultaiset taistelee paikasta mitalipeleihin. Tule siis kavereittesi kanssa keskiviikkona Opinmäkeen, jossa ratkaiseva viides puolivälierä starttaa klo 19:00!