Seuraavana Pirkkala ja Jyväskylä

15.12.2018 Off By admin

PJK – GFT la 15.12.2018 klo 15:00, Pirkkala
KaDy – GFT su 16.12.2018 klo 14:00, Jyväskylä.
Futsal-Liigan kauden 2018-2019 10. ja 11. ottelukierros

Keskiviikkoisesta komeasta SoVo-voitosta ei kauaa ole, mutta pelit jatkuvat jo tänään ja huomenna. GFT:n miehet starttaavat neljän ottelun mittaiselle vierasottelukiertueelle.

Kiertueen ensimmäinen määränpää odottaa lauantai-iltapäivänä Pirkkalassa. Isäntänä lauantaitansseissa toimii PJK, joka lymyilee sarjataulukon pohjalla. 10 ottelua ja kaksi pistettä takaavat sen, että pirkkalalaisten voitontahto on hiottu huippuunsa.

Sarjataulukon tuijottelu lauantain lähtöasetelmia miettiessä on unohdettava, PJK on liigakausillaan ollut GFT:lle pirullisen kiero vastustaja. Kauden 2017-2018 avauksessa juuri PJK nollasi kultaiset Espoossa ja haki kolme pistettä 1-0-vierasvoitolla. Tuolloin häikäisevän ottelun pelannut maalivahti Kasper Kangas on sittemmin siirtynyt yhdessä Timi Litmasen kanssa Akaaseen Leijona Futsalin riveihin. Kankaalta vapautunutta torjuntavastuuta ovat jakaneet tällä Nico Suomalainen ja Erik Ojala.

PJK pelasi ennen liiganousuaan hyvin pitkään Futsal-Ykkösessä ja tuosta ringistä on edelleen mukana useita pelaajia. Pelaajisto tuntee hyvin toisensa ja vahvaa joukkuehenkeä tarvitaan juurikin nyt, kun tuloksellisesti pää on kovilla.

Pirkkalalaiset tulevat lauantaina varmasti alusta asti terävästi ja voitonhaluisina. Minkäänlaiseen elvistelyyn tai ylimielisyyteen ei kultaisilla ole varaa, kun voittoa lähdetään hakemaan.

Sunnuntaina Jyväskylässä vastassa KaDy

Käy Pirkkalassa mitä tahansa, jatketaan pelejä heti sunnuntaina Jyväskylän pysäkillä. Edessä on tuolloin kärkiottelu, kun kultaiset vierailevat ennen viikonlopun otteluita runkosarjaa johtavan KaDyn vieraana.

KaDy on ennakkoa kirjoittaessa kerännyt yhdeksästä ottelusta kahdeksalla suoralla voitolla ja yhdellä jatkoaikatappiolla 25 pistettä. Hallitseva mestari uusiutui tälle kaudelle, kun muun muassa Jukka Kytölä, Miika Hosio ja Markus Rautiainen siirtyivät muihin maisemiin.

Poistuneiden tilalle on saatu hankittua vahvistuksia sekä Suomesta että ulkomailta. Vahvistuksista brasilialainen Newton de Souza on ollut armoitetussa maalivireessä, kuudessa ottelussa on syntynyt peräti 14 maalia! Myös Serbian maajoukkuemies Kristijan Radin on ollut vahva, 11 tehopistettä kauden alusta.

Kun rosterissa on myös esimerkiksi Mikko Kytölä, Jani Korpela ja Sergei Korsunov, unohtamatta maajoukkuevahti Juha-Matti Savolaista, on sunnuntain ottelusta odotettavissa melkoinen herkkupala.

Aiemmilla kausilla keskinäiset ottelut KaDyn kanssa ovat olleet laadukkaita futsalotteluita, taktisia ja tarkkoja. Useiden toisilleen tuttujen pelaajien myötä tunnetta on löytynyt, myös runkosarjan otteluissa.

Edessä siis kaksi hienoa Futsal-Liigan ottelutapahtumaa, joita voi kotisohvilta seurata osoitteen Futsal-liiga.tv kautta.

Kotiotteluita jatketaan vasta vuoden 2019 puolella, kun lauantaina 12. tammikuuta FC Kemi saapuu Opinmäkeen. Tuo ottelu alkaa klo 16:00.