SoVo vierailee Espoossa torstai-iltana

20.10.2020 Off By admin

GFT pelaa miesten Futsal-Liigassa vielä torstaina ennen kolmen viikon maaottelutaukoa.

Kultaisten kausi jatkuu torstai-iltana jo kauden neljännellä kotiottelulla, kun Someron Voima saapuu Opinmäkeen. Kultaisilla on takana neljä liigaottelua, joista saldona kahdeksan pistettä. Viimeisimpänä karvas 1-5 -kotitappio Riemulle viikonloppuna. Sarjataulukosta GFT löytyy tällä hetkellä kolmannelta sijalta. Kemi porskuttaa puhtaalla pelillä kärjessä, KaDy toisena pisteen GFT:n yläpuolella.

Torstaina Opinmäkeen saapuva SoVo on ehtinyt pelata viisi liigaottelua. Kausi alkoi kahdella voitolla, mutta sitä seurasi kolmen tappion putki. Viime viikonloppuna Somero pelasi kaksi kotiottelua: lauantaina Tornion Palloveikot ryösti pisteet maalein 5-3, ja sunnuntaina Tampereen Ilves voitti Somerossa jatkoajalla 4-3. Sarjataulukossa SoVo on seitsemän pistettä keränneenä kuudentena.

Somero on tehnyt viiteen otteluun peräti 25 maalia, tosin niistä 15 tuli avauskierroksen murskajaisissa PeePee:tä vastaan. Tehomiehenä on häärinyt liigan pistepörssiä tehoin 9+4 johtava Arber Istrefi. Hän iski peräti kuusi maalia avausottelun ryöpytyksessä.

SoVo on GFT:n Eetu Kaurialle tuttu seura, sillä hän siirtyi juuri Somerosta Kultaisiin täksi kaudeksi. Tämä tuo lisävirtaa Kaurian torstai-iltaan.

“Jännittävää kohdata vanhoja pelikavereita. Lisämausteensa tuo se, että tälle kaudelle Someroon on siirtynyt useita pelaajia EBK:sta, missä olen myös toiminut vuosia eri rooleissa.”

Opinmäki on ollut SoVo:lle vuosien saatossa vaikea paikka vierailla. Viime kaudella runkosarjan keskinäisissä kohtaamisissa molemmat hoitivat kotiottelunsa. Espoon maalijuhlissa Kultaiset voitti 8-4. Toissa kaudella GFT kaatoi SoVo:n molemmissa runkosarjan kohtaamisissa, mutta SoVo vei pidemmän korren pronssiottelussa. Joukkueiden keskinäisissä on nähty usein runsaasti maaleja. Eetu Kauria tietää, että torstaina on oltava hereillä.

“SoVo on arvaamaton joukkue, jolla on hyviä yksilöitä. Heiltä voi odottaa vaarallista hyökkäyspeliä. Meidän täytyy palata tiiviiseen puolustuspelaamiseen. Lisäksi maalipaikat on välttämätöntä käyttää tällaisessa ottelussa tehokkaasti hyödyksi”, Kauria ennakoi.

Kauden ensimmäinen arkiottelu pelataan torstai-iltana Espoossa. Muistathan ottelutapahtuman koronasuositukset. Mikäli et pääse paikan päälle, näkyy ottelu jälleen suorana lähetyksenä Solidsportissa.

GFT – SoVo torstaina klo 19.00 Opinmäen liikuntahallissa