Syyskausi huipentuu Opinmäen huippukamppailuun

10.12.2021 Off By Kim

GFT saa lauantaina vieraakseen hallitsevan Suomen mestarin Kampuksen Dynamon.

Miesten Futsal-Liigassa pelataan lauantaina viimeiset ottelut ennen maajoukkue- ja joulutaukoa. Opinmäessä on tarjolla todellinen herkkupala, kun GFT ja KaDy iskevät yhteen toista kertaa tällä kaudella. Lokakuun lopussa GFT päihitti Dynamon Jyväskylässä rankkarikisan jälkeen maalein 3-2. 

GFT ja KaDy ovat lauantain otteluun lähdettäessä molemmat 22 sarjapisteessä, mikä oikeuttaa jaettuun kolmanteen sijaan FC Kemin ja Akaa Futsalin takana. Kultaisille lauantain matsi on jo kolmas kahdeksaan päivään. Viime viikonloppuna Vieska Futsal haki täyden pistepotin Espoosta, mutta keskiviikkoiltana GFT saalisti 7-3-voiton Alastaron Urheilijoiden vieraana. Kultaisten Lasse Saari odottaa tiiviin rupeaman huipennusta lauantaina.

“Joukkueessa on erinomainen lataus, tiedossa mahtava päätös tämän vuoden peleille! Jengi on innoissaan, ja haluamme kaataa KaDy:n myös kotona. Kilpailu pelipaikoista on kovaa etenkin näihin huippumatseihin, ja niin pitää ollakin.”

Myös Mestarien liigan pelejä lokakuussa pelanneella KaDy:lla on yksi ottelu muita Futsal-Liigan kärkijoukkueita vähemmän pelattuna. Akaa Futsalille kärsityn tappion jälkeen Dynamolla on alla kaksi perättäistä voittoa, kun pari viikkoa sitten kaatui TPK ja tämän viikon tiistaina JoSePa. Saari povaa hienoa koitosta Dynamoa vastaan.

“Uskon tiedossa olevan tarkkaa peliä, jossa erikoistilanteissa onnistuminen on isossa roolissa. Voittaaksemme meidän tulee olla paremmin yhteen hiileen puhaltava joukkue. Se tarkoittaa keskittymistä peliä edistäviin asioihin ja kanssapelaajien onnistumisten ruokkimista.”

“Vaikka Antti on maalilla pelannut loistavasti, emme voi antaa sellaista määrää laukauksia KaDy:n yksilöille, mitä viime peleissä. Hanttihommat puolustussuuntaan entistä nöyremmin ja järkevää prässiä, kun sen paikka on. Näillä eväillä tulemme saamaan myös parhaat maalipaikat laittaa musiikki soimaan ja kolme pinnaa plakkariin!”

Kentällä nähdään lauantaina tukku maajoukkuepelaajia. Ensi viikon EM-kisoihin valmistavalle leirille on nimetty Kultaisista Antti Koivumäki, Henri Alamikkotervo, Panu Autio ja Miika Hosio. KaDy:n ringistä maajoukkueen mukaan matkaavat Juha-Matti Savolainen, Niila-Ville Laitinen, Jere Intala, Sergei Korsunov, Jukka ja Mikko Kytölä sekä Lassi Lintula. Lisäksi Dynamon rosterista löytyy GFT:n paidasta vielä viime kaudelta tuttu Bene Filppu. Opinmäen lauantai-iltapäivässä on siis tiedossa laadukas syyskauden huipennus!

GFT – KaDy lauantaina 11.12. klo 15.00 Opinmäen liikuntahallissa

Otteluun saapuvilta vaaditaan lipunmyynnin yhteydessä koronapassi ja henkilöllisyystodistus.

TERVETULOA!