Syyskierros päätökseen voitolla

15.12.2018 Off By admin

GFT – KaDy 7-1 (3-1)

GFT otti rutiinivoiton sarjassa yhdeksäntenä majailevasta Kampuksen Dynamosta. Otteluun saatiin hyvä nippu pelaajia, ja lopulta jopa neljä pelaajaa jouduttiin jättämään kokoonpanon ulkopuolelle. Peliin lähdettiin tutulla nelikolla, Tahvanainen, Perälä, Hiukka sekä D. Tjeder, ja viidentenä ensimmäistä kertaa tällä kaudella liigassa esiintynyt Kati Hakala. Mainittavaa oli myös se, että kapteeni Siiri Perälän entisessä seurassa KaDy:ssa pelasi maalinsuulla pikkusisko Martta Perälä.

Kati Hakalalle ensimmäinen liigaottelu tälle kaudelle

Kady onnistui laittamaan hyvin kampoihin espoolaisille ja hallittu peli tuottikin pian tulosta, kun Kady siirtyi 0-1 johtoon Maiju Syrjälän takatolppamaalilla. Kauaa ei vieraiden johtoasema kestänyt, sillä Maiju Hirvonen laukoi Krögerin syötöstä upean tasoitusmaalin suoraan yläkulmaan ohi voimattoman KaDy-vahti Perälän.

3+3 tehot viimeistellyt Maiju Hirvonen

GFT sai otteen pelistä ja laadukkaita maalipaikkoja saatiin rakennettua jatkuvalla syötöllä. Päivän nimi oli Maiju Hirvonen, jonka pistesaldo pelistä oli huimat 3+3. Maalinteossa kunnostautuivat myös Kiia Laine kahdesti, toinen upea puskumaali Hirvosen nostosta. Veera Ollila iski kerran ja myös GFT:n sisäistä pistepörssiä johtava D. Tjeder kertaalleen.

Ottelun loppupuolella GFT otti reikäpaidalla ylivoiman hyökkäyksiin, mutta pallonhallintajaksot eivät tuoneet lisäosumia.

Perälän sisarusten kohtaaminen päättyi isosiskon juhliin

Tahvanainen ei maalillaan joutunut liiemmin torjuntatöihin, toisin kuin kauden aiemmissa peleissä. Viimeistely sen sijaan hyökkäyspäässä ontui tänään hieman, vaikka lukemat riittivät pitämään GFT:n sarjakakkosena. Ottelun parhaina palkittiin tehokuningatar Hirvonen sekä vieraiden Perälä, joka monien pelastusten lisäksi onnistui pitämään siskonsa tehot tänään nollilla.

Sarja jatkuu tammikuussa Tampereella Ilveksen vieraana. Kyseessä on kärkikamppailu, sillä Ilves on sarjassa ensimmäisenä kolmen pisteen erolla espoolaisiin.