Tampereelta ensimmäinen kiinnitys finaalipaikkaan

30.03.2019 Off By admin

GFT kukisti ensimmäisessä välierässä Ilveksen lukemin 0-1 (0-1).

Artikkelin kuvat: Jani Virolainen

Espoolaiset lähtivät Tampereelle 2+9 pelaajan voimin. Maalilla Tahvanainen ja kentällä tuttu nelikko; PeräläHiukkaHirvonenTjeder. Peli eteni GFT:n komennossa ja ensimmäinen maali syntyi ajassa 7.27 kun Ilveksen purkupallo napsahti suoraan Perälän jalkaan, joka pääsi kaukaa maskin takaa ampumaan vasurillaan alakulmaan Sandströmin jalkojen välistä.

GFT pelasi kapealla rosterilla, kun aloituskentällisen lisäksi pyörityksessä oli mukana vain Laine, sekä ajoittain pohjalla käynyt Kröger. Maalin jälkeen myös Siren otettiin mukaan kiertoon ja Siren pääsikin hyvälle maalintekopaikalle, kun Hiukka syötti pallon maalinedustalle, mutta Sandström pelasti joukkueensa toiselta takaiskulta. Ilves pääsi kertaalleen nopeaan 2vs1 vastahyökkäykseen, mutta Jokisalon syöttö viuhui yli sivurajan.

Toisella puoliajalla pallonhallinta siirtyi enemmän kotijoukkueelle, mutta GFT:n vahva puolustuspelaaminen esti vaaralliset maalipaikat ja viimeisenä lukkona joukkueen 17-vuotias Tahvanainen piti maalinsa puhtaana. Ilves otti loppuun ylivoiman, ja onnistui muutaman kerran pelaamaan pallon maalinedustalle, mutta tuloksetta. Espoolaiset pääsivät muutaman kerran yrittämään tyhjäänkin maaliin, mutta lisäosumia ei syntynyt. Viimeisen minuutin GFT pyöritti omaa nollaneljäänsä ja näin ottelu päättyi lukemiin 0-1.

Ottelun parhaina palkittiin maalin tehnyt Perälä ja Ilveksen maalivahti Sandström. Finaalipaikkaan vaaditaan kuitenkin vielä toinen voitto, joten ottelusarja on katkolla espoolaisille sunnuntaina kello 19.15 alkavassa ottelussa Opinmäessä. Otteluliput 5/3€ ja maksuvälineenä käteinen tai MobilePay.