Tilaamalla Ruutu+ voit katsoa GFT:n ottelut

10.09.2021 Off By Kim

Tulevalla kaudella Suomi-futsal ottaa taas askeleen eteenpäin, kun kotimainen Ruutu+ tarjoaa kaikki miesten ja naisten Futsal-Liigan ottelut suoraan vastaanottimiin. Miesten kauteen otetaan varaslähtö jo tänään ja Kultaiset aloittaa urakkansa tulevana sunnuntaina Someron Voiman vieraana. Naisten sarja-avausta odotellaan vielä muutama viikko.

Haluamme tarjota kannattajillemme mainoksettoman Ruutu+ -tilauksen normaalia huokeampaan hintaan. Tilaa siis nyt 3kk, 6kk tai 9kk katseluoikeus, säästä rahaa ja tue samalla GFT:n toimintaa.

🟡 1 kpl Ruutu+ koodi (3 kk) = 20€ (Norm. 29,85€)
🟡 2 kpl Ruutu+ koodi (6 kk) = 40€ (Norm. 59,70€)
🟡 3 kpl Ruutu+ koodi (9 kk) = 60€ (Norm. 89,55€)

9 kk tilauksella näet kauden kaikki ottelut. Mutta koska futsal on parasta paikan päällä, niin tarjoamme kolmen koodin ostaneille kannattajillemme lisäksi mahdollisuuden hankkia mustan GFT:n kausikortin -50 %, eli hintaan 25 €. Kausikortilla varmistat pääsysi kaikkiin GFT:n miesten ja naisten Futsal-Liigan runkosarjan kotiotteluihin.

❗HUOM❗ Tilauskoodeja on tarjolla vain rajoitettu erä, joten tarjoukset voimassa niin kauan kuin koodeja riittää.

Ei muuta kuin sormi sähäkästi linkille ja hopusti tilaamaan paketti, jolla pääset nauttimaan niin kotimaisesta huippufutsalista, kuin muustakin Ruutu+:n loistavasta urheilu- ja viihdesisällöstä!

LINKKI RUUTU+ TILAUKSIIN:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9azZQqTarZbI8CzhZNo-s-rB5uz60IiSUPLo85HNGejp2BQ/viewform

PS. Myös GFT:n kausikortit tulevat myyntiin piakkoin. Miesten ensimmäinen kotiottelu pelataan lauantaina 25.9.2021 klo 15:00 alkaen, kun vastaan astelee Palloveikot Torniosta.