Mikkonen

Timo Mikkonen on GFT:n uusin jatkaja!

05.08.2018 Off By admin

Jalkapallokentiltä vahvan siirtymisen futsalparketeille viime kaudella suorittanut Timo Mikkonen on kultaisten uusimman jatkosopimuksen tehnyt pelaaja. Aiemmin muun muassa GrIFK:a jalkapallossa edustanut Mikkonen puki syksyllä ensimmäistä kertaa kultaisten paidan päälle, nousi nopeasti pelaavaan kokoonpanoon ja pelasi lopulta 21 ottelua kooten tehot 5+5. Mikkonen pelasi kauden nousujohteisesti, joten toiselta kaudelta Futsal-Liigassa voi odottaa kovempaa menoa ja isompia tehoja.

Mikkonen on tuulennopea ja erittäin taitava pelaaja. Erityisesti nopeat jalat auttavat GFT:n suosimassa prässipelaamisessa, jossa Mikkonen yhdessä Tom Korolaisen kanssa tekivät viime kaudella vastustajien pelinavaamisen kovin tuskaiseksi. Mikkonen teki myös pari upeaa osumaa Antti Koivumäen nopeista ja tarkoista avauksista, jotka Mikkonen kesytti ja painoi Joman pitseihin. Näitä herkkupaloja nähdään toivottavasti myös alkavalla kaudella kotiyleisön iloksi!

Timo, vaihdoit viime kaudella nappulakengät futsalkenkiin. Miltä muutos lajien välillä tuntui?

”Muutos oli kieltämättä hurja, paljon uutta taktisella puolella ja teknisesti suoritteet ovat todella erilaisia, suoriuduin mielestäni mallikkaasti, vaikkakin Ilves-peleistä jäi suuresti hampaankoloon. Opin paljon ja menin mielestäni reilusti pelaajana eteenpäin. Joukkue pelasi myös todella nousujohteisesti kohti kauden loppua. Olen todella motivoitunut ja innokas aloittamaan taas duunit seuraavalle kaudelle.”

Jäikö viime kaudelta sellaisia joukkueita mieleen, joiden kohtaamisia erityisesti odotat?

”Odotan ehkä eniten KaDyn kohtaamisia. En kerennyt viime kaudella mukaan ensimmäiseen peliin ja toisen pelin olin loukkaantuneena sivussa.”

Minkä takia GFT:n kausikortti on hyvä hankinta?

”Viime kauden loppupuolella onnistuimme saamaan yleisöä katsomoon aina suuremmissa määrin, me myös ansaitsimme sen. Pelaamme viihdyttävää futsalia keskellä Espoota, joten miksikös kausaria ei hommattaisi?”

GFT:n kausikortin voit hankkia linkin kautta: https://goo.gl/BUcHXv

GFT:n pelaajasopimukset 5.8.2018:

#1, Antti Koivumäki

#2, Panu Autio

#6, Niko Stenholm

#7, Ari Makowski

#8, Lasse Saari

#17, Tom Korolainen

#21, Timo Mikkonen

Kausi 2018-2019 potkaistaan käyntiin kotiottelulla lauantaina 29. syyskuuta, kun Ilves FS Tampereelta saapuu vierailemaan Opinmäessä. Peli käyntiin klo 16:00, tervetuloa!