Torstaina ja lauantaina vieraita Pirkanmaalta

24.02.2021 Off By admin

Kultaisten pelit Miesten Futsal-Liigassa jatkuvat tällä viikolla kahdella kotiottelulla. Torstai-iltana Opinmäkeen saapuu Ilves FS ja lauantaina PJK.

Viime viikonloppuna GFT isännöi pohjoisen joukkueita, kun ToPV ja FC Kemi hakivat kumpikin täyden pistepotin Espoosta. Tappioiden myötä GFT on nyt sarjataulukossa neljäntenä, 20 ottelusta on kasassa 46 pistettä. Sarjakärki FC Kemi on viiden pisteen etumatkalla yhden matsin vähemmän pelanneena. Kultaisilla on runkosarjassa kuusi ottelua jäljellä, joista kaksi pelataan tällä viikolla. 

Ilves haastaa torstaina

Futsal-Liigassa vuosien saatossa menestystä kylväneen Ilveksen kausi on ollut haastava. Sarjassa se on 12. sijalla, 22 ottelusta on koossa 18 pistettä. Joukkueen mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat jo menneet, panoksena loppukaudella on sarjassa säilyminen.

Ilves pelasi edellisen ottelunsa puolitoista viikkoa sitten, kun joukkue reissasi pohjoisessa FC Kemin ja ToPV:n vieraana. Molemmat pelit päättyivät tappioon. Alla on kaikkiaan neljä perättäistä häviötä, kymmenestä edellisestä matsista voittoja on vain yksi. Joukkueen tehokkain tällä kaudella on ollut Tomi Lahtinen (10+11).

Ilves ja GFT kohtasivat runkosarjassa joulukuussa Tampereella. Silloin Kultaiset haki vakuuttavan 9-0-vierasvoiton. 

Lauantaina vastassa PJK

PJK on pelannut jo 23 ottelua runkosarjassa, joten lauantain peli on sille kolmanneksi viimeinen runkosarjassa. PJK on sarjassa tällä hetkellä yhdeksäntenä, ja ero viimeisessä pudotuspelipaikassa kiinni olevaan SoVo:n on kasvamassa saavuttamattomiin.

Myös PJK pelasi toissa viikonloppuna pohjoisessa, tuloksenaan kaksi tappiota kovia kärkipään jengejä vastaan. PJK on hävinnyt neljä edellistä liigapeliään. Joukkueen tehokkaimpana tällä kaudella on häärinyt Antti Ala-Myllymäki (19+16).

Edellisessä keskinäisessä Kultaiset vei täyden pistepotin, kun se voitti joulukuun kohtaamisen PJK:n vieraana Pirkkalassa maalein 5-3.

Kultaisten Lasse Saari suuntaa katseet kohti viikon koitoksia.

“Ollaan harjoiteltu muun muassa äänenkäyttöä ja tuulettamista. Pettymysten jälkeen on kiinnitetty huomiota perustekemisen laatuun ja fiiliksen nostamiseen peliruuhkan keskellä. Molemmat tämän viikon vastustajat ovat yllätysvalmiita jengejä, jotka nipistävät päänahkoja kärkijoukkueilta melko useinkin. Kotisalin kunniaa lähdetään palauttamaan nöyrin mielin”, Saari sanoo.

“Annetaan Benelle pallo ja yritetään muut pysyä pois tieltä. Hirveässä liekissä on kaveri ollut treeneissäkin. Tätä kannattaa peleissä seurata!”

Ottelut pelataan Opinmäessä yhä ilman yleisöä. Niitä voi seurata tuttuun tapaan Solidsportin välityksellä.

GFT – Ilves FS torstaina 25.2. klo 19.00

GFT – PJK lauantaina 27.2. klo 15.00