GFT _ FTK

Tuplapeliviikonlopun ensimmäisestä ottelusta 3-0 voitto

GFT – FTK 3-0 (3-0)

Siiri Perälä avasi kultaisten maalihanat

Naiset ottivat kolme pistettä vakuuttavalla 3-0 voitollaan FTK:sta. GFT oli saanut kotiotteluunsa jalkeille 10 + 1 pelaajan rosterin ja otteluun lähdettiin kahdella kentällisellä; PeräläHiukkaKrögerD. Tjeder, sekä LindqvistLaineJ. TjederHirvonen. Maalilla tuttuun tapaan Tahvanainen.

Maalipaikkoja luotiin jo ottelun ensi hetkistä alkaen ja ajassa 7.21 kulman jatkotilanteesta Tjeder pelasi Perälän vetopaikkaan ja taululle 1-0 lukemat. Toinen maali syntyi heti seuraavassa vaihdossa, kun Hirvonen sai katkaistua FTK:n syötön ja pääsi yksin läpi ja varmalla viimeistelyllä peli 2-0. Kolmas ja ottelun viimeinen maali nähtiin, kun kovista vedoistaan tunnettu Laine sai Hiukan antamasta kulmapotkusta hyvän vedon aikaiseksi. FTK:n maalivahti Keisu torjui vedon eteensä, josta Perälä nosti sen maaliin ja ottelu 3-0. Puoliajalle siirryttiin näissä lukemissa.

Heidi Tahvanainen torjui ensimmäisen nollapelinsä liigassa

Toisella puoliajalla FTK ryhtyi prässäämään korkeammalta ja näin ollen he pääsivätkin peliin hyvin mukaan, mutta Geftin puolustus kesti. Maalillaan Tahvanainen hoiti oman osuutensa pitäen joukkueensa pelissä mukana ottaen loistavia torjuntoja. Ottelun lopussa myös Ollila ja Vilkki käväisivät kentällä, joista viimeksi mainittu meinasi päästä myös itse maalin makuun. Takatolpalle juostuaan Vilkki sai melkein pallon tökättyä verkkoon, mutta jälleen tiellä oli FTK:n maalivahti Keisu. Loppuun vieraat ottivat vielä ylivoiman, mutta siitä ei kovinkaan vaarallisia tilanteita syntynyt ja pallonhallinta pysyi lähinnä Geftillä. Loppuun kotijoukkue sai vielä vapaapotkun hyvältä paikalta, mutta peli päättyi puoliajan 3-0 lukemiin. Kotijoukkueen parhaana palkittiin kahden maalin Perälä.

Huomenna mitataan viikonlopun lopullinen kunto, kun matkataan Pirkanmaalle Ylöjärven Ilveksen vieraaksi. GFT on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä viiden pisteen erolla takanaan olevaan ja ykköspaikasta niin ikään viisi pistettä. YIlves on sarjassa kuudentena kahdeksalla pisteellä.

Maiju Hirvonen viimeisteli 2-0 maalin

Seuraava kotiottelu pelataan Naisten Futsal Cupin merkeissä MU:ta (Mäntsälän Urheilijat) vastaan. Ottelu pelataan Leppävaaran urheiluhallissa sunnuntaina 18.11.2018 klo 19:00.

Sen sijaan kotiottelut jatkuvat liigassa vasta 15.12.2018 syyskierroksen viimeisessä ottelussa KaDy:a vastaan klo 16:00.