Ulkomaantähdet saapuvat Opinmäkeen

29.10.2021 Off By Kim

Golden Futsal Team kohtaa sunnuntaina Miesten Futsal Liigan huippuottelussa FC Kemin Opinmäessä kello 14:00 alkavassa päiväottelussa.

Viime viikonlopun ottelut sujuivat pelillisesti hyvin, sillä voitot KaDy:stä ja Riemusta olivat hyvä osoitus joukkueen iskukyvystä. GFT:n Antti Arvola piti Jyväskylässä pelattujen otteluiden ilmettä tärkeänä ajatellen tulevia koitoksia.

”Viime viikonlopun viidestä pisteestä mahdollisesta kuudesta pisteestä voi olla ihan tyytyväinen. Ei ollut helppoja pelejä, mutta onnistuimme kääntämään ottelut meille. Nämä on tärkeitä juttuja kautta ajatellen, että pystytään osoittamaan luonnetta joukkueena. Hienoa oli myös, että saatiin pelattua Antille (Koivumäki) nollat”, Arvola kertaili.

”Kemin ammattilaisjengiä vastaan tulee varmasti tiukkaa, mutta meillä hyvin velkoja makseltavana jo viime kaudelta. Lisäksi jengi on hyvässä iskussa. Hoidetaan oma pääty huolella, niin luulen että ollaan vahvoilla. Siistiä päästä testaamaan myös Kemin georgialaista veskaria. Kannattaa seurata sunnuntaina ”Kakea” (Eetu Kaikkola), äijä on löytänyt sopivaa kiukkua ja painaa lonkeroilla ainakin kaks pönttöä”, Arvola päättää.

31.10.2021 GFT-FC Kemi 14.00 Opinmäki

VAMOS GFT!