Vähäkoitti

Uusi jatkaja – Ville Vähäkoitti Espoossa myös kauden 2018-2019

22.08.2018 Off By admin

GFT:n pelaajisto rakentuu kovaa vauhtia ja uusimpana jatkajana uutisoimme viime kaudella kultaisten riveissä debytoineen Ville Vähäkoitin jatkosta. Aiemmin Futsal-Liigaa myös Liikunnan Riemun riveissä tahkonnut Vähäkoitti pelasi esikoiskaudellaan Espoossa 23 ottelua tehoin 5+11.

Vähäkoitti on päässyt Riemun vuosinaan haistelemaan myös maajoukkueen tunnelmaa, ja hän toimi Jyväskylässä myös pelaajavalmentajana. Valmennustaustansa kautta hän on myös hyvin analyyttinen ja ymmärtää futsalista erittäin paljon. Hän tuntee myös omat vahvuutensa ja heikkoutensa, eikä lähde tekemään pallollisena asioita, jotka saattaisivat johtaa vaikeuksiin. Analyyttisyys saattaa ajoittain näkyä kentällä liiallisena rauhallisuutena, jolloin nopeatempoisessa lajissa joutuu vaikeuksiin erityisesti kovassa prässissä.

Vähäkoitti osaa laukoa hyvin molemmilla jaloillaan, ja kentällä hän on todetun rauhallinen ja luotettava pallon kanssa. Monipuolisena pelaajana Vähäkoitti voi pelata joko pohjalla tai timanttimuodostelman laidalla. Monipuolisuus tarjoaa lisää vaihtoehtoja Ville Sihvosen työkalupakkiin, sillä Vähäkoitin voi laittaa huoletta kentälle esimerkiksi sekä ylivoima- että alivoimapeliin.

Ville, uusi futsalkausi alkamassa. Millaiset tunnelmat kauden alla?

”Edellisestä kaudesta lähdetään parantamaan ja treeneissä on ollut kovaa menoa heti alusta alkaen. Kova hinku päästä jo pelaamaan liigapelejä!”

Millaisia henkilökohtaisia tavoitteita sinulla on kaudelle 2018-2019?

”Parantaa omaa tekemistä, oma pelin taso heilahteli liian paljon viime kaudella. Osasyinä oli syksyllä siviilipuolen muutokset elämässä ja keväällä pienet loukkaantumiset. Kai sitä voisi joukkueen pistepörssin voittaa tällä kertaa.”

Minkä takia kannattaa ostaa GFT:n kausikortti?

”Suomen viihdyttävintä futsalia kultaisten toimesta!”

Oman kausikorttisi voit ostaa oheisen linkin takaa: https://goo.gl/BUcHXv

 

GFT:n pelaajasopimukset kaudelle 2018-2019:

#1, Antti Koivumäki

#2, Panu Autio

#6, Niko Stenholm

#7, Ari Makowski

#8, Lasse Saari

#16, Jaso Oksanen

#17, Tom Korolainen

#20, Ville Vähäkoitti

#21, Timo Mikkonen

Uusi Futsal-Liigan kautemme käynnistyy kotiottelulla lauantaina 29. syyskuuta, kun vastaan Opinmäessä asettuu Ilves FS. Peli alkaa klo 16:00, lämpimästi tervetuloa!