Haddouti & Marjander

Uusia sopimuksia – Haddouti ja Marjander jatkavat Geftissä

20.09.2018 Off By admin

Jo aiempi vahva runko on saanut lisää jatkajia seurakseen, kun kovaa nousua kohti kansallista huippua tekevä nuori Samir Haddouti sekä jo neljännen kautensa GFT:ssa aloittava maalivahti Matias Marjander ovat solmineet jatkosopimukset.

Osta kausikorttisi kaudelle 2018-2019 tästä ja autat kausikorttihaasteen toteutumisessa

Haddouti liittyi GFT:n rinkiin jo kaksi kautta sitten, mutta enemmän vastuuta hän sai viime kaudella. Raamikas ja rautaisen oikean jalan laukauksen omaava Haddouti tuo mielenkiintoisen lisän Ville Sihvosen rosteriin. Haddouti on kehittynyt aimo harppauksin molemmilla kausillaan, eikä alkava kausi tuone poikkeusta.

Pienistä vaivoista harjoituskaudella kärsinyt nuorisomaajoukkueen ringissäkin mukana ollut Haddouti kaipaa liigan huipputasolle murtautumista ajatellen otteisiinsa lisää tasaisuutta.

Samir, jatkosopimus on nyt solmittuna. Minkälaisin tavoittein lähdet uuteen kauteen?

“Joukkueena tavoitteena tietenkin on voittaa mestaruus, vaikka kilpailijat ovatkin vahvistuneet näen GFTllä hyvät mahdolisuudet nostaa pokaalia kauden päätteeksi. Henkilökohtaisia tavoitteita on kehittyä mahdollisimman paljon ja  pistää palloa verkkoon useamman kerran!”

Valmennus vaihtui tälle kaudelle. Millä tavoin Ville Sihvosen valmennus poikkeaa Eemeli Jokisen valmennuksesta?

“Mitä mä osaan kertoo eroja, toinen on kalju ja pitkä ja toinen lyhyt ja karvainen… Mielestäni valmentajina heidän pelifilosofiat ovat hyvin lähellä toisiaan, valmennustyyleissä sitten isommat erot”.

Minkä takia GFT:n kausikortti kannattaa hankkia?

“Kausikortti kannattaa hankkia jos haluaa nähdä vauhdikkaita ja vaarallisia tilanteita Espoon sydämessä, vaikka futsal olisikin lajina uusi niin GFTn kotipelit ei varmasti jätä ketään kylmäksi!”

Matias Marjander siirtyi Futsal-Ykkösen Zenithistä GFT:iin jo kaudella 2014-2015. Pääosan ajastaan Espoossa Marjander on ollut kakkosmaalivahdin tehtävässä, mutta Antti Koivumäen Romanian pestin ajan Marjander hallitsi aloittavan maalivahdin tonttia ja auttoi torjunnoillaan kultaisia voittamaan Futsal Cupin kaudella 2016-2017.

Tulevalla kaudella Marjanderin rooli kentän ulkopuolella kasvaa, kun hän toimii pelaajana toimimisen lisäksi GFT:n tapahtumapäällikkönä ja viestintävastaavana.

GFT:n sopimuspelaajat 20.9:

#1, Antti Koivumäki
#2, Panu Autio
#6, Niko Stenholm
#7, Ari Makowski
#8, Lasse Saari
#13, Samir Haddouti
#16, Jaso Oksanen
#17, Tom Korolainen
#20, Ville Vähäkoitti
#21, Timo Mikkonen
#29, Matias Marjander
#52, Jaakko Oksanen

Kausi käynnistyy osaltamme lauantaina 29. syyskuuta, kun Opinmäessä vierailee Ilves FS. Miesten liiga-avaus käynnistyy klo 13:00 ja naisten vastaava klo 16:00.

Kauden avauksen Facebook-tapahtumaan tästä.

Tervetuloa!