Niko Stenholm

Uutta sopimusta kehiin – Niko Stenholm kultaisissa myös kauden 2018-2019

12.07.2018 Off By admin

Viime kaudella toista kauttaan GFT:a edustanut Niko Stenholm pelaa Espoossa myös alkavalla Futsal-Liigan kaudella.

Kuten Antti Koivumäkikin, myös Stenholm on pelannut suhteellisen nuoresta iästään jo useita kausia suomalaisen futsalin korkeimmalla huipulla, ensin Turun Pallokerhon (TPK) ja sittemmin Ilveksen riveissä ennen siirtymistään Geftiin. Stenholmin vyöltä löytyy myös esiintymisiä Suomen maajoukkueen paidassa.

Ennen kaikkea vahvalla voitontahdollaan ja lajitietämyksellään Stenholm on tärkeä palanen joukkueen rakennusta, vaikkei hän parrasvaloissa tehopisteillään usein komeile. Stenholmin arvosta kultaisille kertoo se, että hän on aina kunnossa ollessaan ensimmäisiä pelaajia, jotka laitetaan puolustamaan alivoimalla tai tärkeässä erikoistilanteessa.

Niko, jatkosopimus on nyt tehtynä. Millä keinoin pelit jatkuvat ensi kaudella pitempään?

“Ei tekisi mieli palata ajatuksissa kevääseen, kun itse jouduin jälleen toissa kevään tavoin katsomaan ratkaisun hetket sivusta. Toki loukkaantumiset ja sairastumiset kuuluvat asiaan, mutta kyllä noi pitkän kauden duunin jälkeen syö miestä.

Meidän pelaajarinki uusiutui aika paljon viime kaudeksi, mikä varmasti myös näkyi hieman ratkaisuhetkillä Ilvestä vastaan. Vuoden verran jo yhdessä kokeneena pystytään varmasti keväällä paremmin kääntämään pienet marginaalit meidän eduksi.”

Kesällä futsalin lajiharjoittelua on vähemmän kuin elokuun ja toukokuun välillä. Mitä omaan kesääsi kuuluu?

“Viikoittaisen futsalin lisäksi on pitkästä aikaa tullut pelattua kesällä jalkapalloa. Lisäksi sitten monipuolisesti muuta rentomielistä palloilua sekä vähän tavoitteellisempaa omatoimista treeniä ensi kautta varten. Isyysvapaalla ja kesälomilla on tottakai paljon tullut vietettyä ihan vain laatuaikaa uuteen perheenjäseneen tutustuen”.

Miksi GFT:n kausikortti on hyvä hankinta?

“GFT tykkää pelata kovatempoista futsalia, joten peleissämme viihtyy varmasti vähän ohuemmallakin lajitaustalla. Uusilla kausikorttien hinnoitteluilla kannattaakin hankkia kerralla koko perheelle!”

GFT:n julkaistut pelaajasopimukset 12.7.2018:

#1, Antti Koivumäki
#2, Panu Autio
#6, Niko Stenholm.

Oheisen linkin kautta voit tilata oman kausikorttisi ja tukea espoolaista huippufutsalia!

Kauden 2018-2019 ensimmäinen ottelu pelataan Opinmäessä lauantaina 29. syyskuuta klo 16:00, jolloin Ilves FS vierailee Espoossa. Nähdään siellä!