Välieräpaikka ratkotaan viikonloppuna Opinmäessä

15.04.2021 Off By admin

GFT taipui viime lauantaina puolivälieräsarjan avauskohtaamisen KaDylle, mutta nyt jatkopaikkaa päästään metsästämään kotikentällä Espoossa.

Naisten Futsal-Liigan pudotuspelit jatkuvat isoilla panoksilla tulevana viikonloppuna. GFT aloitti puolivälieräsarjansa viime viikonloppuna niukalla tappiolla, kun runkosarjassa kuudenneksi sijoittunut Kampuksen Dynamo onnistui kellistämään Kultaiset maalein 2-1. Välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa, joten GFT pelaa selkä seinää vasten, kun joukkueet kohtaavat uudelleen Opinmäen liikuntahallissa lauantaina.

Viimeviikkoisessa avauskohtaamisessa pudotuspelien panoksen näkyivät vähämaalisena taistona. KaDyn Maiju Horkka onnistui iskemään tärkeät osumat molempien jaksojen alkuminuuteilla, eikä GFT:n loppukiri riittänyt nousemaan kurinalaisesti läpi ottelun pelanneen Dynamon rinnalle. Emilia Jokisalon kavennus seitsemän minuuttia ennen täyttä aikaa oli lopulta laiha lohtu voiton jäädessä Jyväskylään.

“Lauantain peli oli aika tasainen, ja molemmilla oli silloin paikkansa. Etenkin toisella puoliajalla saatiin paine kyllä KaDyn päätyyn ja hyviä paikkoja luotuja. Se ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt. Hieman jäi liike, tahto ja ilo puuttumaan”, tiivisti kapteeni Daniela Tjeder.

Tappio oli GFT:n ensimmäinen sitten helmikuun lopun Ilves-matsin. Runkosarja päättyi kuuden ottelun voittoputkeen, ja nyt odotuksissa on välitön paluu voittokantaan.

“Tällä viikolla ollaan kerätty opit lauantain pelistä ja ennen kaikkea keskitytty omaan peliin ja tekemisen iloon. Sitä kautta viikonloppuna nähdään varmasti erilainen GFT kuin lauantaina Jyväskylässä. Lähdetään ilon kautta voittoon!” Tjeder povaa.

GFT ja KaDy iskevät yhteen ottelusarjan toisessa kohtaamisessa lauantaina kello 13.00. Kultaisten voittaessa ratkaiseva kolmas kohtaaminen olisi edessä heti sunnuntaina. Viikonlopun ottelut pelataan ilman yleisöä, mutta jännittäviä puolivälierätaistoja voi seurata tuttuun tapaan Solidsportin välityksellä!

GFT – KaDy lauantaina 17.4. klo 13.00 Opinmäen liikuntahalli

GFT – KaDy sunnuntaina 18.4. klo 13.00 (tarvittaessa)