Valtava pettymys – kausi on ohi

28.03.2018 Off By admin
GFT – Ilves 0-1 (0-0).

GFT:n ja Ilveksen puolivälieräsarja ratkesi viidennessä ottelussaan Opinmäessä. Keskiviikon trilleriä oli saapunut katsomaan upea kauden ennätysyleisö, jolle tarjottiin tasainen, vauhdikas ja viihdyttävä pudotuspeliottelu.Peli eteni pitkään maalittomissa lukemissa uhrautuvan puolustuspelaamisen sekä Antti Koivumäen ja Ilveksen Leo Rantasen laadukkaan maalivahtipelin ansiosta.Ratkaisu syntyi kultaisittain todella harmittavasti.

GFT joutui punaisen kortin johdosta alivoimalle ja vain neljä sekuntia ennen alivoiman päättymistä Rafael Giorgio löytyi takatolpalta ja hän puttasi pallon verkkoon vain kolmisen minuuttia ennen loppusummeria.

GFT siirtyi välittömästi ylivoimapeliin, mutta yhtä ylärimalaukausta ja muutamaa lähes maaliviivalta pelastettua tilannetta lähemmäs kultaiset ei päässyt ja näin Ilveksen tie jatkuu välieriin ja GFT aloittaa kesälomansa.

GFT kiittää kaikkia kannattajiaan, tukijoitaan, taustahenkilöitä ja kaikkia jotka olivat mahdollistamassa tämän kauden läpivientiä! Nyt on aika hengähtää hetken verran ennen seuraavan kauden suunnittelua. Pysythän kuulolla, tehdään ensi kaudesta pitempi ja parempi. Yhdessä.