Vieska Futsal ryösti pisteet Opinmäestä

04.12.2021 Off By Kim

GFT kärsi lauantaina niukan tappion Miesten Futsal-Liigan ottelussa Vieska Futsalia vastaan.

Miesten Futsal-Liigan kärkipään joukkueet GFT ja Vieska Futsal iskivät lauantai-iltapäivänä yhteen Opinmäen liikuntahallissa. Liigassa tällä kaudella kaikista joukkueista vähiten maaleja omiin päästänyt Vieska oli hankala vastustaja Kultaisille. Vieraat saalistivat täyden pistepotin Espoosta, lopputulos 1-2.

Ottelun avausjaksolla nähtiin yksi osuma. Vieska rankaisi Kultaisten pallonmenetyksestä, kun Elmer Kääntä karkasi viimeistelemään vieraiden johtomaalin. GFT ei saanut omaa peliään toivotulla tavalla käyntiin, ja tauolle siirryttiin Vieska Futsalin 1-0-johdossa.

Toiselle puoliskolla GFT tuli hieman terävämmin, ja tasoitusmaali syntyi ajassa 23.10, kun Antti Arvola tinttasi painostuksen päätteeksi tilanteeksi 1-1. Vieraat siirtyivät kuitenkin uudelleen johtoon Jarmo Junnon osumalla jakson puolivälin tienoilla. GFT metsästi loppuun saakka tasoitusta, mutta tiiviisti läpi ottelun puolustaneen Vieskan kaksi täysosumaa riittivät täyteen pistepottiin Opinmäessä.

Joukkueiden parhaina palkittiin Antti Arvola ja Jarmo Junno. GFT:n päävalmentaja Kim Räisänen summasi ottelua seuraavasti.

“Oli hyvin tasainen ja pienten marginaalien peli. Vieska puolusti hyvin. Meidän ensimmäinen puoliaika oli aika heikko, emmekä pelanneet läheskään omalla tasollamme. Toisella jaksolla pelaaminen oli jo paljon parempaa, mutta silti terävin tekeminen puuttui. Vieskalla ei pelissä montaa hyvää paikkaa ollut, mutta he rokottivat armotta molemmissa maaleissa meidän virheistä. Pitkässä juoksussa näitä ohipelejäkin joskus tulee, joten tappio tänään on vain hyväksyttävä.”

Tappio on mahdollista kuitata nopeasti, sillä GFT:n härkäviikko jatkuu jo ensi keskiviikkona. Silloin vastaan asettuu kauden ensimmäisen voittonsa lauantaina napannut Alastaron Urheilijat. Ensimmäiset yhdeksän liigapeliään ilman pisteitä pelannut AU päihitti lauantaina JoSePa:n vieraissa 4-3. GFT:n leirissä katseet kääntyvät nopeasti keskiviikkoillan vieraspeliin.

“Meillä on katse jo keskiviikossa. AU onnistui voittamaan kauden ensimmäisen pelinsä, joten siellä huumori on nousussa. Helppoa ei varmasti ole, mutta jos näytämme taas sitä ilmettä, mitä ollaan aiemmin esitetty, niin uskon meidän lähtevän Loimaalta kolmen pinnan kanssa”, Räisänen sanoo.

GFT – Vieska Futsal 1-2

0-1 7.45 Kääntä (Akhmetkhanov)

1-1 23.10 Arvola

1-2 31.00 Junno (Alasuutari)